Spring naar inhoud

GeldenzoDordt.nl is een website voor Dordtenaren die moeite hebben met rondkomen. Je vindt een handig overzicht van alle voorzieningen voor een makkelijker en leuker leven.

Over ons

GeldenzoDordt.nl biedt Dordtenaren - inwoners, vrijwilligers en professionals - een overzicht van voorzieningen, die het leven makkelijker en leuker maken als je moeite hebt met rondkomen.

Klik op de afbeelding voor een filmpje. 

Promotie GeldenzoDordt.nl

Samen tegen armoede

In Dordrecht is armoede helaas aan de orde van de dag. Vaak met ingrijpende persoonlijke en maatschappelijke effecten als gevolg. Daarom is de gemeente Dordrecht samen met maatschappelijke partners in de stad het programma ‘Samen tegen armoede’ gestart. GeldenzoDordt.nl is één van de activiteiten voortkomend uit dit programma. Het is een coproductie van de gemeente Dordrecht en Sociaal Wijkteam Dordrecht.


Een overzicht van waar je terecht kunt

Met GeldenzoDordt.nl bieden we een overzicht van alle mooie initiatieven, voorzieningen en regelingen die Dordrecht rijk is. Het doel van de website is dat Dordtenaren de weg naar deze organisaties beter vinden, vervolgens een passend antwoord vinden op hun vraag en daardoor gemakkelijker kunnen meedoen in de samenleving.


Breed aanbod

Leuke dingen doen, hulp bij schulden, andere mensen ontmoeten, een bijdrage in school- of sportkosten, gratis tweedehandskleding, juridisch advies, meubels voor een nieuw huis of hulp bij het zoeken naar een nieuwe baan. Zomaar wat voorbeelden van het brede aanbod op GeldenzoDordt.nl voor jong en oud. 


Op de contactpagina vind je uitgebreide informatie waar je terecht kunt met vragen of om ondersteuning te krijgen. Ook als je aanvullingen hebt op GeldenzoDordt.nl vind je hier meer informatie. 

Over Geld enzo Dordt