Spring naar inhoud

GeldenzoDordt.nl is een website voor Dordtenaren die moeite hebben met rondkomen. Je vindt een handig overzicht van alle voorzieningen voor een makkelijker en leuker leven.

Coronacrisis

Kijk op de website van de voorziening voor aangepaste openingstijden en coronamaatregelingen.

Contact

Heb je een vraag? Of vind je niet de hulp die je nodig hebt? Neem dan contact op met Sociaal Wijkteam Dordrecht. In Dordrecht zijn vijf wijkteams verspreid over de stad. Er is altijd een wijkteam bij jou in de buurt.


Hoe neem ik contact op met het Sociale Wijkteam?


Per e-mail

Op ieder moment van de dag kun je het Sociaal Wijkteam in jouw buurt een e-mail sturen met je vraag. Het e-mailadres van de verschillende wijkteams vind je hieronder. Ook kun je een vraag stellen via het vraagformulier op de website van Sociaal Wijkteam Dordrecht.


Telefonisch

Ieder Sociaal Wijkteam is doordeweeks telefonisch te bereiken van 9.00 tot 17.00 uur. Het telefoonnummer van de verschillende wijkteams vind je hieronder.


Inloop

Vanwege de coronacrisis zijn er aangepaste inlooptijden. Op de website van Sociaal Wijkteam Dordrecht vind je de actuele inloopmomenten per wijkteam. 


Normaal: Iedere Sociaal Wijkteam heeft doordeweeks op vaste dagdelen een inloopmoment. Deze inloopmomenten verschillen dus per wijkteam. Een dagdeel is van 9.00 tot 12.30 uur of van 12.30 tot 16.00 uur. 


Contactgegevens per wijkteam


Sociaal Wijkteam Centrum

centrum@swtdordrecht.nl | 078 221 020 00


Sociaal Wijkteam Crabbehof/Wielwijk 

wielwijk@swtdordrecht.nl | 078 221 00 03


Sociaal Wijkteam Krispijn

krispijn@swtdordrecht.nl | 078 221 00 07


Sociaal Wijkteam Stadspolders-Dubbeldam

stadspolders-dubbeldam@swtdordrecht.nl | 078 221 02 01


Sociaal Wijkteam Sterrenburg

sterrenburg@swtdordrecht.nl | 078 221 00 05


Promotiemiddelen GeldenzoDordt.nl

Om GeldenzoDordt.nl bekend te maken bij inwoners, vrijwilligers en professionals zijn er PDF-bestandflyers en PDF-bestandposters beschikbaar. Deze zijn kosteloos verkrijgbaar bij de Sociale Wijkteams.

Wijzigingen en aanvullingen op de website

Sociaal Wijkteam Dordrecht heeft de inhoud van GeldenzoDordt.nl met zorg en aandacht samengesteld. We doen ons best om de informatie actueel en juist te houden. Zie je toch nog informatie die niet klopt of mis je iets? We vinden het fijn als je dan een e-mail met jouw opmerking stuurt naar geldenzodordt@swtdordrecht.nl.

Jouw privacy

Alle informatie die je ons verstrekt, behandelen wij vertrouwelijk. Persoonlijke gegevens gebruiken we uitsluitend als dat nodig is voor een goede dienstverlening (bijvoorbeeld om jouw vraag te beantwoorden). We geven jouw gegevens en persoonlijke informatie nooit door aan andere partijen of aan de gemeente Dordrecht, tenzij we hiertoe wettelijk verplicht zijn. Informatie over bezoeken aan onze website gebruiken we voor statistische doeleinden en om onze dienstverlening te verbeteren.   

Colofon

Deze website is eigendom van de gemeente Dordrecht. Het beheer van de website ligt bij Sociaal Wijkteam Dordrecht.

Baanbrekend Drechtsteden is gevestigd in het kantoor van de
Sociale Dienst Drechtsteden.