Spring naar inhoud

GeldenzoDordt.nl is een website voor Dordtenaren die moeite hebben met rondkomen. Je vindt een handig overzicht van alle voorzieningen voor een makkelijker en leuker leven.

Van leuke dingen doen, tot hulp bij schulden, van andere mensen ontmoeten, tot een bijdrage in schoolkosten bijvoorbeeld. Dit en veel meer vind je op GeldenzoDordt.nl.


In het filter links kun je een thema kiezen. Dan zie je alleen de voorzieningen waar je naar op zoek bent.

Dordtpas

Gratis of met korting leuke activiteiten doen


Met Dordtpas haal je alles uit je stad. Ga gratis naar de film, musea en attractieparken. Met korting sporten, koffiedrinken, uit eten en naar workshops. 


Voor wie is het? Voor iedereen: jong of jong-van-geest, Dordtenaar en Dordtfan, stadsmuis en natuurgek, er is voor iedereen iets te beleven. Ouders in Dordrecht bestellen een pas voor hun kinderen voor maar € 10,-! Dus pak je pas, trommel een familielid, vriend of vage kennis op en ga samen op pad in Dordrecht.


Voor Dordtenaren met een laag inkomen en voor mantelzorgers is de Dordtpas zelfs gratis! Dordtse kinderen uit een gezin met een laag inkomen en mantelzorgers krijgen ook een tegoed op de Dordtpas. Heb jij (recht op) een gratis Dordtpas en ben je minimaal 18 jaar oud? Dan kun je ook een OV daluren kortingsproduct aanvragen. Heb je een AOW leeftijd, dan kan je zelf een gratis daluren abonnement aanvragen.

En met jouw gratis dordtpas kun je ook een gratis bibliotheek abonnement aanvragen.


Voor meer informatie:  www.Dordtpas.nl
Wil je een OV kortingsproduct of bibliotheek abonnement aanvragen? Alle informatie vind je hier.


Dordtpas bestellen


Vrouw met een Dordtpas in haar hand