Spring naar inhoud

GeldenzoDordt.nl is een website voor Dordtenaren die moeite hebben met rondkomen. Je vindt een handig overzicht van alle voorzieningen voor een makkelijker en leuker leven.

Op deze pagina vind je het overzicht van de verschillende voorzieningen, initiatieven en regelingen in Dordrecht. Je kunt hier terecht als je moeite hebt met rondkomen. Door op de verschillende thema's links in het menu te kijken, wordt het aanbod specifieker. Ook kun je aangeven wat de leeftijd is voor wie je een voorziening zoekt. Of je kunt aangeven wat de gezinssamenstelling is om het aanbod te verkleinen. Heeft een voorziening je interesse? Door erop te klikken, krijg je meer informatie en zie je hoe je je kan aanmelden. Heb je een vraag en kom je er niet uit? Of vind je niet de juiste ondersteuning, die je nodig hebt? Neem dan contact met ons op. 


Coronacrisis

Voorzieningen kunnen in de coronacrisis aangepaste openingstijden hebben of zelfs gesloten zijn. Alle organisaties hebben maatregelen genomen om te werken volgens de richtlijnen van het RIVM en de gemeente.